De Reizende Huiskamer

The Holland Road komt in actie. Na veel ontmoetingen en het opbouwen van een geweldig netwerk gaan we nu DOEN! We gaan op reis door Rotterdam. Mensen ontmoeten, verbindingen leggen en Rotterdam nog mooier maken. We starten met een reizende huiskamer op inspirerende Rotterdamse locaties. We nodigen jou van harte uit om hierbij aan te schuiven!

Hoe gaat onze reis verlopen?

Vanaf maart tot eind juni 2014 organiseren wij elke donderdagavond huiskamerdiners op allerlei plekken in Rotterdam. Met deze diners willen we mensen aan elkaar verbinden onder het genot van een gezonde maaltijd! Oftewel gezellig samen met elkaar eten, naar elkaar luisteren, van elkaar leren en elkaar een duwtje in de rug geven, als dat nodig is.

Elk huiskamerdiner duurt van 18.00 uur tot 20.30 uur.  Vanaf 17.30 uur kun je binnenlopen.

Voor wie?

Iedereen die iets zoekt of iets kan bijdragen is welkom. Elk huiskamerdiner heeft een bepaald thema centraal staan, dus kies het thema die het beste bij je past. We maken onderscheid tussen:

Thema 1: Leer je buurt kennen
Je woont zo dichtbij, maar je kent elkaar helemaal niet. Dat kan anders! Wij dagen jou uit jouw buurt beter te leren kennen. Elke maand organiseren wij een huiskamerdiner in een Rotterdamse wijk.

Data: 20 maart, 17  april, 15 mei en 12 juni

Thema 2: Guppen en Yuppen
We gaan in samenwerking met verschillende middelbare scholen om de verbinding leggen tussen de leerlingen en yuppen! Ben jij een yup en heb je tips voor de volgende generatie? En wil je tegelijkertijd ook leren van deze frisse blikken? Inspireer elkaar en schuif aan bij een van de huiskamerdiners.

Data: 10 april en 29 mei

Thema 3: Studie, werk en meedoen!
Een mooi moment om uit je comfort-zone te komen en te leren netwerken, mensen te ontmoeten die jou misschien dat duwtje kunnen geven richting je droombaan of opleiding! Naast werkzoekenden nodigen we een divers publiek uit: ondernemers, talent coaches, professionals. Leer het talent uit je eigen stad kennen.

Data: 24 april, 22 mei, 19 juni

Thema 4: Ondernemen
Ben jij ondernemer, ZZP’er of sta je juist aan de start om voor jezelf te beginnen. En ben je op zoek naar een netwerk, inspiratie en verbinding of samenwerking met andere initiatieven? Leer van elkaar tijdens een huiskamerdiner op de HUB Rotterdam.

Data: 3 april, 8 mei, 5 juni

Nieuwsgierig?

Lijkt het je gewoon een keertje leuk om een keukentafelgesprek bij te wonen? Natuurlijk ben je dan ook van harte welkom!

Stuur een mailtje via contactformulier op de website met hierin je naam, mailadres en telefoonnummer. Dan reserveren wij een plaatsje aan tafel. Let op: we hebben maar een beperkt aantal plaatsen, dus vol=vol!

Aanmelden!

En verder…

Heb jij ook een leuk initiatief of een locatie waar onze Reizende Huiskamer moet stoppen? Meld het ons! De Reizende Huiskamer is een kant-en-klaar concept en stopt graag ook bij jou in de wijk of op jouw locatie.

Tot snel bij een van onze huiskamerdiners, gezellig!