We worden steeds een beetje mooier

28
Dec
2013
8963916_orig

Stapje voor stapje groeien we als organisatie, net als onze website. We worden steeds een beetje mooier. Dit keer met nieuwe slides, getekend door Esther Lankhaar. Wij zijn super trots dat Esther deze illustraties voor ons heeft gemaakt en zo heeft bijgedragen aan een mooiere website. Naast dat ze ons heeft geholpen, willen wij op deze manier Esther ook verder helpen. Namelijk door haar een podium te geven op onze website, om ook aan ons publiek te laten zien wat een talent ze heeft en om haar zo verder te kunnen helpen. Vergeet vooral niet op haar website te kijken voor het bekijken van haar portfolio en informatie over haar illustraties en werk in opdracht. Hier het verhaal van Esther:

Hallo! Mijn naam is Esther Lankhaar

Na mijn studie SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) ben ik in de kinderpsychiatrie werkzaam geweest. Door omstandigheden bleek dat mijn werk in de kinderpsychiatrie fysiek te zwaar werd en heb ik mijn carrière vervolgd in het administratief en secretarieel werk. In 2009 heb ik besloten weer een studie te gaan volgen: MWD ( maatschappelijk werk en dienstverlening). In 2011 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Rotterdam. Na deze studie bleek het niet eenvoudig voor mij om aan een reguliere baan te komen door de economische recessie in combinatie met de beperking in het aantal uren dat ik kan werken en de fysieke belasting die ik aankan.

Ik denk nooit in beperkingen maar probeer juist naar de positieve kanten te kijken van het leven en de dingen die ik allemaal wel kan. Zo kan ik juist van allerlei hele normale dingen heel erg genieten: een stukje wandelen, afspreken met vrienden, leuke dingen doen, (nieuwe) mensen ontmoeten en nog zo veel meer!

Ik probeer van elke situatie het beste te maken en zo ook toen ik al een poosje geen baan had kunnen vinden. Ik ben een klein aantal uren per week gaan werken als huiswerkbegeleider. Daarnaast is sinds ik klein ben tekenen een grote liefde van me en ik heb deze liefde weer nieuw leven ingeblazen door er wederom mee aan de slag te gaan. Ik heb allerlei cursussen en lessen gevolgd en besteed thuis veel tijd aan tekenen en schilderen. Gaandeweg bleek dat tekenen hetgeen is waar mijn grote passie ligt en waar ik heel veel energie van krijg en waardoor er veel nieuwe en boeiende dingen op mijn pad komen. Ik zie het dus eigenlijk als een enorm geluk dat ik nog geen passende baan heb kunnen vinden en deze oude passie weer heb herontdekt!

Op dit moment ben ik bezig mij te ontwikkelen als illustrator en tekenaar en verkoop ik kaarten, prints en origineel werk. Verder heb ik onder andere ontwerpen voor een wijnetiket, uitnodigingen voor verjaardagen en ansicht- en wenskaarten gemaakt en ben ik bezig met illustraties voor een kinderboek. Ik hoop dat in de toekomst meer opdrachten als illustrator en ontwerper tot de mogelijkheden gaan behoren en sinds kort heb ik mij officieel geregistreerd als freelance illustrator bij de kamer van Koophandel. De illustraties voor de slides van The Holland Road zijn een mooie mogelijkheid voor mij om mijn werk te laten zien en mijn portfolio uit te breiden. Ik vind het leuk als je eens een kijkje op mijn website komt nemen!

Volg Esther op Facebook. 

 

Geen Reacties

Geef een reactie